در سایر توسط
سلام من یک مغازه کافی نتی زدم چطوری می تونم خوممو بیمه کنم که بعدا بازنشستگی داشته باشم؟ ممنون
3 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام شما می توانید از بیمه مشاغل آزاد یا بیمه اختیاری بیمه تامین اجتماعی استفاده نمایید

یا می توانید از بیمه سلامت برای درمان و بیمه عمر شرکت های بیمه برای بازنشستگی و پوشش های بیمه آن استفاده نمایید

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری