در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با عرض سلام سوالی که داشتم یک برای مادرم هست ودومی برای خودم
اول اینکه مادرم 60سال است ولی بدون دریافت حقوق وپدرم هم فوت شدن
پدرم 11سال بیمه ارتش رو داشت ولی از سال 65از کارش اومد بیرون وبعد از فوتش هم حقوق یا بیمه ای برای مادرم نگذاشت
و حالا من بدنبال راهی هستم که بتونم برای مادرم بازنشستگی درسة کنم البته دیر بفکرافتادم
ولی همه شرایط هارو پرسیدم شاملش نمیشه
هم بازنشستگی
هم سرمایه و هم قالیبافی اخه ایشون فرش میبافتولی زیر نظر سازمانی نبود
میتونیدمراهنماییم کنید
 گفتم خودم رو بیمه کنم ومن هم تابلو فرش میبافم زیر نظر سازمانی نیستم سفارشی میبافم
ویا بیمه خانه داری یا عمر و سرمایه بشم
راهنماییم کنید من خودم 30سالمه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر برای مادر گرامی شما امکان برقراری هیچ بیمه ای وجود نداره غیر از بیمه عمر،و فقط بمدت ۱۰ سال و تا سن ۷۰ سالگی.

میتونین با حق بیمه حداقل سالانه ۴ میلیون تومان حداقل پوشش بیمه ای رو داشته باشین و از محل اندوخته(سود بیمه نامه براشون یه بازنشستگی مختصری در نظر بگیریم)..

البته اگه بخواین تاسقف سالانه ۸ میلیون تومن هم میتونین حق بیم پرداخت کنین که بخش پس اندازی(حقوق شون) بیشتر بشه چون مدت زمان بیمه نامه ایشون خیلی خیلی محدوده.

برای خودتون هم بازم بیمه عمر رو پیشنهاد میکنم ،چون در صورتیکه تا ۱۵ سال و بیشتر حق بیمه پرداخت کنین،از محل اندوخته بیمه نامه می تونین بهره برداری مناسبی بهمراه پوشش های متنوع بیمه ای داشته باشین.

اگر سوال خاصی هم درباره هر کدام از بیمه نامه ها داشتین من در خدمت شما هستم.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.