در سایر توسط
سلام خسته نباشید من و همسرم بیمه پدرشوهرم که مرحوم شده هستیم بیمه نیروهای مسلح .

همسرم شغلش ازاد است و میخاد خودش،خودشو بیمه کنه خاستم ببینم ایا بیمه ای هست که هم سابقه بشه که بازنشستگی داشته باشه هم مثل بیمه تکمیلی درصدی از هزینه بیمارستان و بشه از بیمه گرفت
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام بيمه سلامت ايرانيان يا تامين اجتماعي بصورت اختياري تهيه نماييد به همراه بيمه عمر كه تقريبا پوشش را در كنار هم كامل ميكنند. همچنين بعضي از شغلها كه داراي اتحاديه هستند از طريق اتحاديه ميتوانند بيمه درمان تكميلي هم تهيه نمايند.