در سایر توسط
با سلام بنده از سال 90 بیمه تامین اجتماعی از نوع سوپسیت دار واریز می کردم ولی از این ماه اعتبار به پایان رسیده و باید نوع بیمه نامه را انتخاب کنم و هزینه بیمه بر اساس در آمد بنده خیلی زیاد است می خوام ببینم از نوع درمانی و از نوع بازنشستگی چه نوع بیمه هایی برای بنده بر اساس وضعیت درآمدیم مناسب می باشد . با تشکر لطفا" راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز بیمه  براساس درآمد نیست

براساس نیاز است

نیازی که شما در زندگی دارید

شما باید با توجه به اهداف خود در زندگی، شغل، میزان درآمد، وضعیت تاهل و ....... نیاز خود را کشف کرده سپس بیمه درست را  انتخاب و حق بیمه آنرا بپردازید

توجه داشته باشید که بیمه هزینه نیست ، سرمایه است.