در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
براى باز خريد بيمه عمروبيمه جامع زندگى طرح اتيه كودكان ونوجوانان چه كارى بايد انجام بدم
1 پاسخ
توسط

سلام و درود

دوست عزیز در نظر داشته باشید  بیمه عمر و تامین آتیه در دراز مدت سود ده می باشد و اگر شما در کوتاه مدت بخواهید بازخرید کنید سود چندانی نمی کنید

بیمه نامه عمر و تامین آتیه شرکت بیمه پاسارگاد از ابتدای ماه هفتم قابل بازخرید می باشد. به علت برخورداری از پوشش های این بیمه نامه در چند سال ابتدایی از صندوق بیمه نامه مبلغی کسر می شود که در صورت بازخریدی این بیمه نامه با توجه به سن و شرایط بیمه نامه این مبلغ متفاوت می باشد.
بیمه های عمر یک قرارداد بلند مدت می باشد که در طولانی مدت می تواند پس انداز قابل توجهی داشته باشد. از آنجایی که حداقل قرارداد این بیمه نامه 5 سال می باشد بدیهی است که در صورتی که قبل از این زمان بیمه نامه بازخرید شود ممکن است باز پرداخت به خاطر برخورداری از پوشش های بیمه ای حتی مبلغی کمتر از پرداختی شما باشد.

مدارک لازم جهت بازخرید بیمه عمر

الف – بیمه نامه و ضمایم آن

ب- قبوض رسید حق بیمه های پرداختی

ج - کارت شناسایی  و رونوشت آن

این مدارک را به نمایندگی شعب بیمه عمر مدنظر ببرید و درخواست بازخرید بیمه نامه را بدهید

جهت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید