در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام

 خواهشمند است در مورد خرید بیمه های عمر یا بیمه آتیه یا بیمه جامع زندگی یا... برای اینجانب و فرزندم بامشخصات ذیل راهنمایی فرمایید که کدام نوع از بیمه های عمر مناسبتر می باشد وجدول 30 ساله پرداخت حق بیمه چگونه می باشد 1- متولد 1357 شغل مهندس عمران پرداخت ماهیانه 200.000 ریال 2-متولد 1390 پرداخت ماهیانه 300.000 ریال

 درصورتیکه پرداختها نامناسب است راهنمایی فرمایید

 با تشکر
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست گرامی
این اسامی که فرمودید فرقی ندارند فقط اسمهای مختلفی برای بیمه عمر و تامین آتیه وجود دارد
برای خرید بیمه مناسب باید مبلغ مناسب انتخاب شود
و برای مثال مبلغ پیشنهادی ١۰%حقوق سالیانه یا ماهیانه پیشنهاد میشود مبالغ انتخابی شما پایین ترین مبلغ در بیمه ها هستن که سرمایه گذاری خوبی نخواد بود.
برای مثال اگر١,٢۰۰,۰۰۰تومن درامد ماهانه شخص هستش ١٢۰هزار تومن  میتونه برای بیمه پرداخت کند
و بهترین راه خرید بیمه مناسب مشاوره حضوری با یک مشاور مجرب است