در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام

در بیمه نامه های جامع زندگی کدام بیماریها تحت پوشش می باشد ؟
2 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
بیماری های تحت پوشش شامل موارد زیر است :

سکته قلبی – سکته مغزی – جراحی عروق کرونر و قلب – سرطان – پیوند اعضای اصلی بدن ( قلب ، ریه ، کبد ، کلیه ، مغز استخوان )
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه های طرح جامع بیمه ایران،مانند همه شرکت های بیمه،پوشش های زیر وجود دارد:

۱-غرامت سکته قلبی.

۲-غرامت سکته مغزی.

۳-غرامت ناشی از هر نوع سرطان(بجز سرطان پوست و ملانوم).

۴-غرامت ناشی از جراحی و درمان عروق کرونر قلب و جراحی قلب باز.

۵-غرامت پیوند اعضای اصلی و داخلی بدن.

ضمنا باید خاطر نشان کنم که پرداخت این غرامت ها در کلیه شرکتهای بیمه،حداکثر یکبار برای این ۵دسته بیماری است و حداکثر تا سقف  ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان قابل پرداخت می باشد.

اما.....

در شرکت بیمه پاسارگاد،هر یک از از این ۵ دسته بیماری،حداکثر تا سقف ۲۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان،اما ۵ بار(برای هر یک از بیماری های فوق یک بار) و مجموعا تا سقف ۱۲۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان  قابل پرداخت می باشد.