در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
بنده مدت چند ماه است خودم و خانوم را بیمه جامه زندگی نموده ام میخواست بدونم بیمه جامع زندگی چه مزیتی و معایبی نسبت به بیمه های دیگر عمر پس انداز مثل بیمه عمر و پس انداز انفرادی و یا غیره دارد ؟

ضمنا این نوع بیمه را در نمایندگی به من پیشنهاد کردند.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه جامع زندگی،بیمه ای قدیمی و در شرکت بیمه ایران به عموم هموطنان گرامی ارایه میشود.

این بیمه نامه مانند طرح اولیه بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه کارآفرین،تنها پوشش فوت بهر علت،فوت بعلت حادثه و امراض خاص را داشته و نسبت به بیمه های جدیدتر مزایای خاصی ندارد.

البته حدود ۲ سالی هست که بیمه ایران،بیمه مان زندگی را (که همان پوشش های یبمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد می باشد) را به شکلی جدیدتر(اما با بعضی از همان پوششهای پاسارگاد و نه باندازه آن کامل) به عموم هموطنان گرامی ارایه میدهد.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر درباره بیمه های پاسارگادلطفا پیام بدین.