در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام ایا بعد ازگذشت 5 سال ازداد خواست علیه کارفرما با داشتن حکم اداره کارمبنی بربدهکاربودن کارفرما وندادن طلب خسارت تاخیر تادیه هم محاسبه می شود به غیرازاصل طلب
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.پس از اخذرای قطعی اداره کار ومحکومیت کارفرمامیبایست از سوی ایشان پرداخت گردد.ولی در صورت عدم پرداخت از طرف کارفرمادر قانون کار تاخیردر تادیه پیش بینی نشده است.ودر صورت مطالبه میبایست در مراجع قضایی طرح دعوی شود.