در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (160 امتیاز)
سلام.

طبق قراردادکتبی منعقدشده بنده باکارفرمادرشرکت که مدت قراردادکارموقت بنده یکسال ذکرشده.

حالاکارفرمابعداز5ماه کارکردبنده روازکاراخراج کرده اگربنده درهیات تشخیص اداره کاردرخواست حقوق قانون کاروبیمه وپایان کاروغیره  وحتی بازگشت به کاررودرخواست بدم ودرحکم ورای اداره کاربازگشت به کاربنده تائیدبشه ودراینصورت اگرکارفرمای بنده بازگشت به کاربنده روقبول نکنه ونذاره توشرکتش کارکنم تکلیف بنده چیست؟

(لطفاراهنمایی دقیق وکاملی ارائه بدید)
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
اگر ایشون از بازگشت بکار امتناع کنه بایست مراتب رو به اداره کار اطلاع بدید و درخواست حقوق تا پایان قرارداد کنید