در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام.اگرتوافق خلاف ان قانونی نیست.سوال اینجاست که اگرکارفرمابعدازحکم قطعی هیات تشخیص رسیدنقدی بابت حق بیمه ازکارگرگرفته ودراین صورت اگرکارگربیمه هاشوبعدابخواد بذاره اجرای احکام. کارفرماهم میتونه ازطریق دادگاه ودادسراشکایت وادعاکنه که طبق اون رسیدنقدابه کارگرپول دادم

درانصورت بایدکارگرپولی روکه ازکارفرمابابت بیمه گرفته روبرگردونه بریزن به حساب تامین اجتماعی؟دراین حالت واقعاچه اتفاقی میوفته؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
توافق خلاف قانون نافذنیست.ودر این صورت اخیر،کارفرما در دادگستری شکایت کرده ومبلغ پرداختی خود را دریافت مینماید.وکارگر هم پیگیر اجراییه اخذ حق بیمه خواهدشد.