در سوابق بیمه توسط
سلام

من ميخواستم بدونم براى خريدن سابقه بيمه كه بين بيمه هام وقفه افتاده چه كار ميتونم بكنم ؟

من از پرستار هستم سابقه بيمه از سال ٨١ تادى ماه ٨٣ دارم  واز سال ٨٣ تا ٨٦ رو ندارم وبعد از اون از بهمن ٨٦ تا الان كه شاغلم رو ندارم

ميشه راهنماييم كنيد

ممنون و سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خرید و فروش سابقه بیمه غیر قانونی می باشد و تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

در صورت اشتغال و عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما می توانید با مدارک معتبر به اداره کار مراجعه نمایید

اطلاعات تکمیلی در:

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟