در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
۹سال بیمه بودم,بعد یک سال و نیم بیکار بودم,و بیمه بیکاریم نگرفتم تو این مدت,الان سرکار رفتم,این وقفه یک سال ونیمی که بیمه رد نشده,چه جوری میتونم بچسبونم به سابقه ام
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
امکان ایجاد سوابق نداشته گذشته و احیا ان وجود ندارد مگر اشتغال به کار و عدم بیمه کردن توسط کارفرما که با طرح دادخواست میتوانید در صورت اثبات نسبت به ایجاد سوابق اقدام نمایید