در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من از سال 90 تا پایان شهریور 95 بطور مستمر بیمه بودم.به دلیل جابجایی در محل کار از اول مهر تا کنون(به مدت 4 ماه) وقفه بیمه دارم.میخواستم بدونم این وقفه چه تاثیری و مشکلاتی در بازنشستگی داره؟و آیا در مستمری بازنشستگی تاثیر منفی دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

تمام این وقفه هایی که بهش اشاره کردین فقط زمان بازنشستکی تون رو به تاخیر میاندازه و یا اگر به هر دلیلی  نتونین بیمه بشین،بدلیل کاهش مدت زمان واریز حق بیمه،می تونه در میزان دریافتی حقوق تون(که بر اساس مدت واریز حق بیمه مشخص میشه) تاثیر بگذاره.