در سوابق بیمه توسط
باسلام خدمت شما دوست گرامی
بنده حسینی هستم از اهواز با 21سال سابقه کاری قراردادی کارمندی می باشم آیا کار بازنشستگی در حیطه کاری شما می باشد بنده حاضرم تمام مخارج وهزینه های شما را پرداخت کنم سن اینجانب 47 سال می باشد آیا شما میتوانیدبرام 30سال سابقه کاری وپرداختی حق بیمه درست کنید و جزء مشاغل سخت به شمار بیام ضمنا سابقه ممتد نبوده وچهار سال بین آنها فاصله افتاده لطفاً راهنمایی فرمایید اگر در حیطه کاری شماست ما هم در خدمت شما هستیم وچندین نفر می باشیم اگر جواب شما مثبت است که تلفنی با شما صحبت خواهم کرد باتشکر وسپاس حسینی مادرشهرداری هستیم وکارمند قرار دادی وحق الزحمه به صورت تمام وکمال پرداخت میشود وشیرینی شما محفوظ
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خرید و فروش سابقه بیمه غیر قانونی می باشد و تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

در زمینه مشاغل سخت نیز باید بر اساس قانون مشاغل سخت شغل شما بررسی شود و در صورت تایید سختی کار به شما تعلق می گیرد

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟