در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من میخواستم بدانم که 7درصد بیمه قالی بافی چیست من 2سال وچندماه سابقه بیمه دارم با این سخت گیری ها اگر بیمه من قطع شود سابقه من چجوری میشود وپرداخت بازنشتگی ما چگونه است بعد چند سال بازنشسته میشویم وپایه حقوق هر چقدر در سال بازنشستگی ما باشد به من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام 7 درصد سهم شما بابت پرداخت حق بیمه می باشد و 20 درصد الباقی را دولت پرداخت می نمایید

در صورت نپرداختن حق بیمه در زمان معین و یا دلایل دیگر (مثل اثبات اینکه قالیبافی دیگر شغل شما نمی باشد) قرارداد فسخ می شود ولی سوابق پرداختی برای شما محفوظ می باشد و در صورت تمایل می تونید با بیمه های خویش فرمای دیگر سوابق خود را تا بازنشسته شدن ادامه دهید

اطلاعات تکمیلی در :

از سیر تا پیاز بیمه قالیبافان تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی