در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام وخسته نباشید

من حقوق شوهر اول خود را که  فوت کرده دریافت میکردم که بعدازدواج مجدد حقوقمو قطع شدحالابعد۱۷سال دوباره حقوقمو میگیرم وازطرفی خودم بیمه قالیبافی هم واریزمیکردم٬حالا این بیمه قالیبافی بعدامشکل نشودکه من نتونم حقوق مستمری رو بگیرم٬سوالم اینه که میتونم هردو روبگیرم؟  باتشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام درصورتی که از جایی برای شما بیمه رد شود مستمری دریافتی شما قطع می شود و اگر قطع نشود در صورت اطلاع سازمان حق بیمه پرداختی شما در آن مدت از بین می رود