در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
خانمی 59 ساله سابقه 7 سال بیمه قالی بافی به صورت پاره وقت دارد. در حال حاضر امکان پرداخت بیمه قالی بافی از ایشان سلب شده است.

بهترین راه و یا راه های ممکن برای تکمیل سابقه بیمه و بهرمندی از مستمری بازنشستگی برای ایشان چیست؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

به شعبه مربوطه بیمه تامین اجتماعی مراجعه و 3 سال باقی مانده تا 10 سال را پرداخت کرده و می توانید بازنشست گردید