در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا کسی که بدون قراردا 1/5سال جایی کار کرده و بیمه نشده میتونه از کارفرما شکایت کنه؟واگر ثابت کنه حق حقوقش ب چ صورته؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که مدارکی دال بر اشتغال را دارید مثل استشهادیه محلی یا فیش حقوقی یا گواهی اشتغال یا ... می توانید به اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بررسی دهید در صورتی که مدارک شغلی شما درست باشد و حق و حقوق شما به درستی پرداخت نشده باشد قانون حکم به پرداخت حقوق شما میدهد

اطلاعات تکمیلی در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟