در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
من کارگری دارم که هر ماه بین 4 تا 10 روز برام کار میکنه. اخر هر ماه باهاش حساب میکنم طبق حقوق کارگر روزمزد به علاوه پول بیمه که نقدا پرداخت میشه. با توجه به اینکه کارگر بیمه نمیشه ولی پول بیمه و حقوق قانونی پرداخت میشه کارگر میتونه شکایت کنه؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام
کارگر شما میتواند علیه شما شکایت نماید
شما میتوانید با کارگر خود قرارداد ساعتی تنظیم کنید و حق بیمه اش را بر اساس قرارداد ساعتی پرداخت کنید تا با مشکلات بعدی قانون کار موجه نشوید