در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)

با سلام
بنده کارگر مکانیک شاغل در پروژهای نیشکر جنوب هستم
حدود یکسال و نیم برای پیمانکار فعلی کار کرده ام و هیچگونه قراردادی نداشتم و پیمانکار میتواند مدعی شود که ما کارگر روز مزد بوده ایم چون مدرکی در دست نداریم
با توجه به این مطلب

  1. آیا برای یک مکانیک کارفرما میتواند حقوق یک کارگر ساده در نظر بگیرد؟
  2. با توجه به اینکه در بین کار من و دیگر دوستانم یک افضایش حقوق سالیانه خورده هیچگونه اضافه حقوقی دریافت نکردیم آیا میتوانیم خواهان افضایش حقوق شویم؟
  3. با توجه به اینکه در این مدت هیچگونه مرخصی نداشتیم آیا مجاز به خواستار پول مرخصی هستیم؟
  4. آیا میتوانیم خواهان یک وعده غذای گرم شویم؟اگه میتوانیم مبلغ یک وعده غذا برای طلب مدت گذشته چه مقدار است؟
  5. آیا برای ما که تمام تعطیلات را کار کردیم میتوانیم ادعای اضافه کار کنیم؟اگه میتوانیم آیا قانون 40 درصد هم به ما تعلق میگیرد؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام به اداره کار مراجعه نمایید و در  خواست بازرسی دهید