در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام.کارگری بعدازحکم قطعی هیات تشخیص اداره کارازکارفرمای خودطبق قانون حق وحقوق ومطالباتش رومیگیره ودردفترخانه اسنادرسمی به کارفرمارضایت میده.منتهاکارفرمابه زوروباتهدیدپرداخت حق و حقوق کارگررومنوط به رضایت بیمه تامین اجتماعی دردفترخانه اسنادرسمی میکنه که ازبابت بیمه نیزبه کارگرپرداخت وتسویه کردم ورضایت کارگررواخذمیکنه ایا طبق قانون اداره کاروسازمان تامین اجتماعی کارگرمیتونه به بیمه خودش بازوروتهدیدکارفرمارضایت بده وایااینکه دردفترخانه اسنادرسمی میشه به بیمه تامین اجتماعی رضایت دادویارضایت شامل بیمه نمیشه؟
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام پرداختی حق بیمه و جریمه بیمه به کارگر نمی باشد و مبلغ تعیین شده باید به حساب تامین اجتماعی واریز شود و با رضایت شما نیز این واریز حذف یا کم نمی شود

ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی

کارفرما مکلف است حق بیمه مربوط به هر ماه‌را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. همچنین‌صورت مزد یا حقوق بیمه‌ شدگان را به ترتیبی که در آئین‌نامه طرز تنظیم و ارسال صورت مزد که به تصویب شورای عالی سازمان‌خواهد رسید به سازمان تسلیم نماید. سازمان حداکثر ظرف شش‌ماه از تاریخ دریافت صورت مزد اسناد و مدارک کارفرما را موردرسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف یا مغایرت‌به شرح ماده ۱۰۰ این قانون اقدام و مابه‌التفاوت را وصول‌می‌نماید. هر گاه کارفرما از ارائه اسناد و مدارک امتناع کندسازمان مابه‌التفاوت حق بیمه را راساً تعیین و مطالبه و وصول خواهد کرد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی