در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

من در شركتي كار مي‌كنم كه قرارداد ٩ ماهه با من بسته است از مهر تا خردادماه و سه ماه تابستان حق بيمه‌ي مرا پرداخت نمي‌كند. آيا اين كار قانوني است كه سه ماه تابستان بيمه پرداخت نشود. آيا سازمان بيمه اين شركت را جريمه نمي‌كند؟ لطفن راهكاري پيش پاي من بگذاريد.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام در صورتی که در این سه ماه شما با شرکت کاری انجام نمی دهید و حقوقی نیز نمی گیرید در این صورت شرکت نمی تواند برای شما بیمه رد کند

ولی اگر شما با شرکت رابطه کاری دارید و از شرکت حقوق دریافت می کنید می توانید به اداره بازرسی شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و در خواست بازرسی دهید