در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام خسته نباشيد

21 ساله در يك شركت كه شامل شرايط مشاغل سخت و زيان اوره كار ميكنم اما هنوز بازنشست نشدم

١-نماينده بيمه ميگه كه شما ٤ ساله داراى قرارداد يك ماهه هستين،و شامل مشاغل سخت نميشه

٢-قراردادهاى ما ٤ ساله بدون مهر و امضا هست و همين باعث شده جز مشاغل سخت و زيان اور نشه

تمام قردادهاى يك ماهه ما بدون وقفه بوده اما سازمان ميگه نميشه

لطفا كمك كنيد اگه راهكارى از لحاظ قانونى وجود داره كه ما بتونيم باز نشست بشيم بگين
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام در تعیین شغل سخت و زیان آور استمرار در کار نقش بسزایی دارد و با توجه به کوتاه مدت بودن قرارداد کار شما این استمرار از بین می رود

در صورتی که کارفرما با شما قرارداد کار مستمر منعقد نکرده و شما به صورت مستمر در کارگاه مشغول هستید می توانید به اداره کار رفته و درخواست بررسی در هیت را دهید