در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من از طریق پرتال تامین اجتماعی همیشه فیش و رسید رو دریافت و اینترنتی پرداخت میکردم.
 اما الان نمیتونم برگ پرداخت مربوط به فروردین رو ایجاد و پرداخت کنم و پیام هایی چون :
گردش حساب بدون بدهي صادر گرديد .لطفا جهت صدور برگه پرداخت جديد اقدام نماييد.
یا به شعبه مراجعه نمایید ارسال میشه برام
آیا این بدلیل تغییر نرخ بیمه در سال جدید و بروزرسانیه ؟؟ و اینکه اگر من بعد از 13 فروردین به شعبه مراجعه کنم این 14-15 روز تاخیر که بخاطر خوده سامانه هست باعث رد نشدن بیمه برای این مدت نمیشه ؟؟
1 پاسخ
توسط
اگر شما قصد پرداخت حق بیمه سه ماهه اول سال 95 را دارید، نگران اشکالات اینچنینی در سیستم نباشید.
مهلت پرداخت حق بیمه دوره مزبور لغایت خرداد 95 می باشد.
ضمنا شعب سازمان تامین اجتماعی از پنجم فروردین دایر می باشند.