در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مهلت پرداخت بیمه اگر اول اردیبهشت باشد تا ساعت ۲۴  اول اردیبهشت وقت داریم یا روز قبل اخرین مهلت  پرداخت میباشد یعنی ۳۱ فروردین ؟؟؟؟ ممنون از پاسخ
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام پرداخت حق بیمه در ماههای سی روزه تا اخر ماه بعد ودر ماههای سی ویک روزه تا اخر ماه بعدی فرصت پرداخت میباشد بطور مثال لیست فروردین تا اخر روز اردیبهشت ودر دی تا اخر بهمن فرصت پرداخت دهرید واینها مربوط به بیمه های اجباری میباشد ودر بیمه اختیاری هرتاریخی که در فیش قید شد همان مبنای پرداخت فیش میباشد....ایمانی