در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من درلیست بیمه  ماه قبل تعداد روزهای بیمه یکی از پرسنل را به جای ۳۰ روز ۱۳ روز وارد کردم ولی سیستم مبلغ راکامل حساب کرده به اندازه ۳۰روز (لازم به ذکر است که لیست تایید نهایی شده و مبلغ بیمه پرداخت شده است)…در سوابق بیمه ایشان ۱۳ روز بیمه رد شده است .چطور میتونم ۱۷ روز باقی مانده این آقا را جبران کنم در بیمه ایشان ؟
1 پاسخ
توسط
اگر در مهلت مقرر متوجه اشتباه در ارسال لیست بیمه شدید؛ می توانید با مراجعه به شعبه و ارائه درخواست کتبی و سی دی محتوی فایل های اصلاح شده ؛ لیست را اصلاح نمائید!
در خارج از مهلت مقرر؛ حل این مسائل تابع شرایط است.(لیست دیگر قابل اصلاح نیست!)