در لیست بیمه توسط
سلام.
برای لیست بیمه کارگاهم بهم گفته شده بود ک برای ده روز از هر ماه باید لیست رد کنم. اما من تعداد روزهای کارکرد رو 30 روز میزدم و دستمزد ماهانه رو به اندازه ی ده روز وارد می کردم. یعنی مثلا برای کارگری که حقوق روزانه اش 27000 تومنه تعداد روزهای کارکردش رو 30 ثبت می کردم و دستمزد ماهانه رو 270000 تومن میزدم. 3 ماه به این صورت لیست بیمه ام رو رد کردم. حالا تامین اجتماعی ازش ایراد گرفته.
می خوام بدونم راهی هست که بشه اینو درستش کرد که جریمه نشم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
به بدهی صادره اعتراض نمایید  و در هیات بدوی شعبه نسبت به اقرار کارگر در خصوص مدت کارکرد اقدام نمایید تا این مشکل در هبات بررسی و رفع گردد