در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
حق بیمه مشاغل ازاد زنان خانه دار را پرداخت میکنم متاسفانه مهلت پرداخت سه ماه من تا 5 فروردین بود من نتونستم پرداخت کنم سیستم بانک قطع بود ۱ دقیقه  بامداد امروز 6 فروردین پرداخت کردم٬ آیا این پرداخت قابل قبول است؟
1 پاسخ
توسط
پرداخت حق بیمه مشاغل آزاد تنها در مهلت مقرر قابل قبول است. بدیهی است ملاک سازمان تامین اجتماعی تاریخ وصولی است که بانک اعلام می نماید.

در صورت پرداخت خارج از مهلت مقرر٬ قرارداد لغو می شود/ سابقه دوره مربوطه ایجاد نمی شود/ مبلغ پرداختی به حساب بستانکار بیمه شده منظور و قابل استرداد می باشد/ بیمه شده می تواند مجددا قرارداد بسته و بیمه را ادامه دهد!