در دیه و بیمه خودرو توسط
در حادثه تصادف اتومبیل آیا در پرداخت خسارت جانی یا مالی نداشتن اینه محدب برای کسی که گواهینامه اش دارای محدودیت شماره ۱۷ میباشد مدخلیت دارد یا خیر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
به سلام

در بیمه های شخص ثالث خودرو در صورت داشتن بیمه نامه معتبر خسارت ناشی از آن به زیاندیدگان قابل پرداخت است

منتها در صورتی که راننده تخلفی داشته باشد جریمه خواهد شد و در صورت نداشتن گواهینامه از مقصر حادثه بعد از پرداخت خسارت توسط صندوق یا بیمه گر بازیافت خواهد شد