در دیه و بیمه خودرو توسط
ایا با بیمه شخص ثالث به مصدوم زیان دیده بدون کروکی خسارت میده
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

مدارک لازم برای دریافت خسارت بیمه شخص ثالث

الف خسارتهای مالی

1- بدون گزارش نیروی انتظامی

بیمه سامان خسارت وارد شده به اتومبیل را بدون اخذ کروکی در صورتیکه وسیله نقلیه مسبب و زیان دیده در زمان حادثه دارای بیمه نامه معتبر و پیوسته باشد را پرداخت نماید.

مدارک مورد نیاز به شرح زیر می‌باشد:

- تکمیل فرم قبول تقصیر از سوی مقصر و ریان دیده

- ارائه شناسنامه مالکیت هر دو طرف

- داشتن گواهینامه رانندگی هم برای مقصر و هم برای زیاندیده

- داشتن بیمه‌نامه شخص ثالث هم سوی مقصر و هم برای زیاندیده

- بازدید از هر دو اتومبیل به صورت همزمان

2- با گزارش نیروی انتظامی

- کلیه مدارک فوق بهمراه کروکی پلیس

نکته: در صورت برهم خوردن صحنه تصادف و یا نداشتن کروکی پرداخت خسارت فقط تا سقف 500 هزار ریال می‌باشد

ب - خسارتهای جانی:

در صورت بروز خسارت جانی و برای دریافت دیه و هزینه های پزشکی ، مدارک زیر مورد نیاز می‌باشد:

بیمه‌نامه مقصر

- گزارش برابر اصل شده کارشناس تصادف با پاسگاه انتظامی محل وقوع تصادف

- اوراق بازجویی برابر اصل شده مقصر و کلیه زیاندیده ها و یا ورثه متوفی

- گواهی برابر اصل شده پزشکی قانونی در مورد مجروحین با گزارش معاینه جسد

- گواهی برابر اصل شده دفن یا خلاصه فوت افراد متوفی

- فتوکپی برابر با اصل شده کلیه صفحات شناسنامه های افراد متوفی

- فتوکپی برابر با اصل شده برگ انحصار وراثت

- رای قطعی دادگاه