در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام...شغل کاری من حراست اسکله میباشد..قریب به دو سال مشغول بکار میباشم با شیفت کاری 24 به 24...تا کنون نه وضع پرداخت حقوقی درستی داشتم و نه از عیدی این دوسال و پرداخت بیمه و اضافه کاری و سنوات و قرارداد کتبی کاری خبری است؟؟؟؟؟؟؟به چه شکل میتوانم تمام حق و حقوقم تو این مدت از کارفرما بگیرم؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

شما میتوانید به اداره کار منطقه خود مراجعه نمایید تا راهنمایی کنند.

التماس دعای خیر
یاعلی