در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام و خسته نباشید. بنده دارای معلولیت شنوائی و تحت پوشش بهزیستی هستم. تا الان حدود 8 سال است که بیمه تامین اجتماعی هستم و سابقه دارم.

سوال اول : آیا سازمان تامین اجتماعی به بنده، سابقه بیمه اضافه می کند به خاطر پوشش بهزیستی بودن ؟

سوال دوم :آیا برای نوزاد یا زایمان همسرم ، مبلغی پرداخت می شود ؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام و روز بخیر به شما ،

با پوزش از تاخیر در جوابگویی به سوال شما ، چون سوال شما خیلی خاص بود نیازمند بررسی بیشتر قانون بیمه تامین اجتماعی را ایجاب کرد .

 طبق قانون تامین اجتماعی اشخاص معلول عادی و معلولیت های حاصل از جنگ تحمیلی در هر شغلی باشند برایشان حکم مشاغل سخت قابل اعمال می باشد پس کافیست به شعبه بیمه تامین اجتماعی که در آن در حال بیمه شدن هستید با مدارک مثبته معلولیت خود رجوع نمائید تا مشمول این قانون شوید.

در خصوص سوال دوم، درصورتی که همسر شما  در بیمارستان های تامین اجتماعی وضع حمل نمایند بصورت رایگان این خدماترا برایتان انجام می پذیرد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمدحسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد- مشاور بیمه ایی شما