در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من حدود سه سال است که کارت معلولیت متوسط از سازمان بهزیستی دارم.از کار افتاده هستم.

آیا خانواده ام می توانن بیمه تامین اجتماعی یا هر بیمه ی دیگری شوند؟ چکار باید انجام دهم؟

ممنونم
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
منظور شما از افراد خانواده اگر همسر و فرزندان شما میباشد باید با معرفی شما توسط سازمان بهزیستی به سازمان تامین اجتماعی ، بیمه مددجویان شوید و جهت افراد تحت تکفل خود دفترچه درمانی اخذ نمایید.