در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

من کارمند یک شرکت نیمه دولتی هستم و با حکم بازگشت به کار شورای حل اختلاف به کار برگشتم

ولی کارفرما از همان ابتدا سر ناسازگاری گذاشت و نه محل و میز کار در اختیارم گذاشت و نه کامپیوتر و ...

آیا در این راستا قانون از من حمایت خواهد کرد؟ چگونه؟
2 پاسخ
توسط (300 امتیاز)
چنانچه منظور حضرت عالی هیات های تشخیص و حل اختلاف وزارت کار و امور اجتماعی هست ، در این حالت مطابق 159 راي هياتهاي تشخيص پس از 15 روز از تاريخ ابلاغ آن لازم الاجرا مي‌گردد و به موجب ماده 180 كارفرمايانيكه بر خلاف مفاد ماده 159 اين قانون از اجراي به موقع آراء قطعي و لازم اجراي مراجع حل اختلاف اين قانون خودداري نمايند، علاوه بر اجراي آراء مذكور، باتوجه به شرايط و امكانات خاطي به جريمه نقدي از 20 تا 200 برابر حداقل مزد روزانه كارگر محكوم خواهند شد.در نهایت بر طبق ماده 185 رسيدگي به جرائم مذكور  در صلاحيت دادگاههاي كيفري دادگستري است، رسيدگي مذكور در دادسرا و دادگاه خارج از نوبت به عمل خواهد آمد. بنابراین راهکار قانونی که غیر عملی میباشد چرا که شما اعاده به کار شدید و نمیتوانید دایم با کارفرما درگیر باشید این است که در دادسرا بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید .که گفتم کاملا غیر عملی هست
توسط
با سلام و تشکر از پاسخ شما

بله منظور من همان شورای حل اختلاف در اداره کار و امور اجتماعی بود ولی منظور حضرتعالی را در خصوص آنچه که در نهایت فرمودید: (کاملا غیر عملی است) نفهمیدم...

آیا نظر شما اینست که در صورت اقامه دعوی در دادسر علیه نحوه برخورد کارفرما با کارگر به نتیجه نخواهم رسید؟

لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید

با تشکر
توسط (110 امتیاز)
بازگشت به کار برا منم زدند ولی میگند نه پس چرا اداره کار رای بازگشت به کار زدند برا منم مثل قضیه شماست ولی کارفرما راهم نمیده سر کار به نظرتان چیکار کنم