در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
بعد از رای حل اختلاف برای پایان کار وپاداش کار فرما چقدر فرصت برای پرداخت دارد وضمنا اگر ندا د دیوان عدالت حکم جلب برای اموال صادر میکند یا نه وبرای چه مدت؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
برای اجرای آرای قطعی مراجع حل اختلاف زمان خاصی درقانون پیش بینی نگردیده است.
عنصر مادی تخلف در ماده 180 قانون کار ترک فعل میباشد، یعنی مقنن تکلیفی برعهده کارفرما گذارده است وآن اجرای به موقع رای مزبور میباشد و چنانچه از انجام این الزام قانونی خوداری نماید محکومیت خواهد داشت.
دیوان عدالت اداری مسئولیتی در خصوص اجرای رای مراجع ندارند، دایره اجرای دادگستری این مسئولیت راعهده دارند.