در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
از نظر تامین هزینه های درمانی در بیمه عمر کدام یک از بیمه ها مزیت بیشتری دارند؟ یعنی بخش بیشتری از هزینه های در مانی را تقبل میکنند؟
4 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
در حال حاضر شرکت بیمه سامان با حداکثر تعهد 30میلیون تومان در بخش امراض خاص بیشترین تعهد رو ارایه میده

البته اگر از شرکتهای همکار میزان بیشتری ارایه شده لطفا همکاران محترم اطلاع رسانی فرمایند