در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)

سلام.به تازگی با بیمه عمر و سرمایه گذاری آشنا شدم. میخواستم اطلاعات بیشتر درباره بیمه عمر و سرمایه گذاری کسب کنم.

  1. چه شرکتی بهترین خدمات و شرایط بیمه عمر را ارائه میکند؟
  2.  کدام شرکتها سطح توانایی  مالی بالایی دارند؟ثبات مالی،مدیریت، خدمات بیشتری دارند؟
  3. پیشنهادات شما جهت اخذ بیمه عمر و سرمایه گذاری چیست؟
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
بسیار خوب که با این بیمه آشنا شدید چون این بیمه کمک شایانی به آینده نگری بهتر و دوران بازنشستگی بهتر می کند و خرید بیمه عمر باعث کم شدن ریسک های زندگی شما میشه.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سوال های خودتون میتونید به سایت بیمه مرکزی مراجعه کنید که سطحوح توانگری و غیره را مطالعه کنید ولی بهترین بیمه با توجه به نیاز شما باید انتخاب بشه
 که چه پوشش های بیمه ای نظرتون هست
ولی برای مثال  بیمه پاسارگاد در سطح توانگری ۱ قراردارد و از نظر رسیدگی به شکایات ۱۵ روزه خدمت رسانی میکند و در بازار بیمه عمر در ایران بالاترین سهم را از ان خود کرده است .
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید وارد لینک کانال زیر بشید