در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
بیمه عمر و سرمایه گداری بیمه دانا چه مزیت رقابتی از دیگر شرکتهای بیمه دارد
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

توصیه من به شما اینست قبل از اینکه  به این بپردازیم که بیمه عمر بیمه دانا چه مزیتهایی دارد  خدمت شما عرض کنم که در خرید بیمه عمر ابتدا باید بررسی کینم هدف از خرید بیمه عمر چیست

بیمه های عمر دو ویژیگی اصلی دارد یک ی پوشش بیمه عمر و دیگری پوشش سرمایه گذاری پایان دوره

پایه پوششهای بیمه ای عمر معمولا در تمام شرکتهای بیمه ای یکسان است فقط بحث پوششهای تکمیلی است که برخی شرکتها پوششهای تکمیل تری در اختیار بیمه گذار میگذارند

سود مشارکت در منافع برخی شرکتها با برخی دیگر متفاوت است بنابراین باید یک بیمه نامه عمر بیمه دانا با بیمه عمر دیگر شرکتها بررسی گردد

ولی ابتدا باید هدف شما از خرید مشخص شود بیشتر پوشش فوت برای شما در اولویت است یا پوشش سرمایه گذاری پایان دوره