در بیمه بیکاری توسط
درلیست دریافتی های حق بیمه-تامین-اجتماعی  فقط از بیمه کنندگان بیمه- اجباری حق بیمه-بیکاری دریافت میشه واکثر بیمه -اجباری متعلق به ساخت پروژه های عمرانی وگاز وفولادمی باشد وهنگام تولیدی شدن پروژه دیگر جای کارگران زحمت کشی که فقط تجربی هستن وسواد ومدارک بالاتری ندارن.باید بیکار بمانند تاشروع پروژه ای دیگروبیشتردرمناطق بداب وهوا هستن .چرا بیمه -بیکاری تعلق نمی گیرد ومیگن پروژه است.پس چرا به زورحق بیمه رادریافت ودرصورت ندادن جریمه والافی وبدبختی ولی موقع برقراری بیمه -بیکاری ازتامین-اجتماعی به اداره-کار وبلعکس که خودت پشیمان میشی.واخرش پروژه است .ولی به کارگرانی که درشهرومنطقه خودکارمیکنن تعلق میگیرد.این عدالت است.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
براساس تفاهم نامه بین وزارت کار و تامین اجتماعی کارهای با ماهیت موقت ( پیمانکاری )بیمه بیکاری شامل نمیگردد