در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در اثنای قرارداد در پروژه عمرانی بیکار شدم پروژه به تازگی شروع به کار کرده و نه بخشی از پروژه پایان یافته نه تمام آن در تفاهمنامه گفته که اگر در پایان قرارداد یا پایان پروژه یا اتمام بخشی از کار بیکار بشم به من بیمه بیکاری تعلق نمیگیره در حالیکه اخراج من در خارج از این سه حالت است

در ضمن معاونت حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار نامه ای به اداره کل استانی که در آن اشتغال داشتم مبنی بر درخواست برقراری بیمه بیکاربرای من صادر کردند و اداره کار شهرستان نیز نامه برقراری بیمه بیکاری بنده را به تامین اجتماعی دادند ولی تامین اجتماعی شهرستان برفراری بیمه بیکاری را منوط به رای دیوان نمود

رای دیوان نیز درخواست مرا چند روز قبل از صادر شدن این نامه ها رد کرده بود لذا من با ضمیمه کردن نامه وزارت کار و اداره کار شهرستان محل کار درخواست تجدید نظر کردم آیا میتوانم مدارک موثر دیگری برای درخواستم ضمیه درخواست تجدید نظر کنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

جهت تنظیم دادخواست به دیوان عدالت اداری ، نخست بایستی با همه مدارک مستند، از قبیل: رای اداره کار، نامه معاونت حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری و دیگر مدارک مکفی را ضمیمه نمود، به نحوی که بتوان بهترین نتیجه را از رای بدوی گرفت.

و در حال حاضر سعی کنید مکاتبات مستند مدیریت پروژه به اداره کار و امین اجتماعی دال بر ادامه شغل موظفی شما را ضمیمه تجدید نظر خوئ نمائید.