در سوابق بیمه توسط
بنده از سال 91 تا 93 در کارگاهی مشغول به کار بودم که برایم هیچ سابقه بیمه ای رد نکرده بود و در هیچ بازرسی اسم بنده رد نکرده بودن.به تازگی منوجه شدم ایا راهی قانونی برای شکایت و گرفتن سابقه بیمه دارم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام با مدارک دال بر کار در آن کارگاه (مانند فیش حقوقی، کارت تردد و ...) به نزدیک ترین اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بررسی دهید

در صورت اعلام رای در شورای کار مبنی بر اشتغال شما در آن کارگاه کارفرما مکلف می باشد حق بیمه را همراه با جریمه دیرکرد واریز نمایید