در سوابق بیمه توسط
با سلام. بنده از سن 15 سالگی در یک کارگاه خیاطی مشغول به کار هستم و کارفرمای بنده توی مدت 4 سال هیچ بیمه ای رد نکرده است حال با ابنکه توی این مدت 4 سال خود و خانواده ام دفترچه درمانی تامین اجتماعی را از طریق پدرم داشته ایم آیا میتوانم از کارفرمای خود شکایت کنم که این 4 سال به عنوان سابقه محسوب شود؟ از سن 18 سالگی به مدت 1 سال نیز دانشجو میباشم و معافیت تحصیلی نیز دارم. و اگر میشود حق بیمه پرداختی این 4 سال چقدر میشود.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در صورت اثبات رابطه خود با کارفرما میتوانید نسبت به شکایت از کارفرما اقدام و پس از اخذ رای صادره از اداره کار بابت اعمال سوابق خدمتی خود به تامین اجتماعی اقدام نمایید

حق بیمه با حداقل مزد بابت محاسبه مدت بیمه نشدن با جرایم متعلقه حدودهفت میلیون برای هر سال میباشد