در سوابق بیمه توسط (120 امتیاز)
من خانم ٤١ ساله هستم ، داراي ١٨ سال سابقه بيمه هستم يعني براي بازنشستگي ٢ سال كم دارم با توجه به قانون جديد بازنشستگي براي خانم ها . ضمنا به صورت پراكنده ٢٥ ماه بين سالهاي كارم ، بيمه پرداخت نشده مثلا حدود ١٠ سال پيش .

ميخواستم بدونم كه شما ميتونين كمكي بكنين واسه اينكه آيا ميشه اون دو سال وسط را پرداخت كرد از هر راهي و هزينه اينكار به غير از حق بيمه ام هم پرداخت خواهد شد .

ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
قانون جدید با داشتن بیست سال فارغ از محدودیت سنی تعریف اما هنوز تصویب ابلاغ نسده سوابق مورد نظر را میتوانید از طریق شکایت در اداره کار احیا و به سوابق موجود خود اضافه و بعد از تصویب قانون در خواست بازنشستگی را ارایه نمایید