در سوابق بیمه توسط
با سلام بنده درسازمانی مشغول به کارمیباشم الان که 26 سال سابقه دارم ومیخواهم بازنشت شود متوجه شدم حدود 4 ماه از ابتدای شروع به کار برای بنده بیمه ارسال نشده وحکم بنده درکارگزینی موجود میباش وخودم حکم سال 70رو ندارم .

ازشما میخواستم راهنمایی کنید چگونه میتوانم این راجز سابقه ام منظور کنم آیا بعدازحکم  بازنشستگی میتونم از سازمان مربوطه شکایت کنم واین 4ماه را جزئ سابقه ام منظورکنم  اگه الان اقدام به شکایت کنم چون درشرف بازنشستگی هستم منو اذیت میکنند وحقو وحقوقم وسنواتم را پرداخت نمیکنند
3 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام در خصوص سوال مطرح شده باید اعلام نمایم سوابق موجود شما مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی خواهد بود اما اگر بعد از صدور حکم نسبت به سوابقی که بیمه آن منظور نگردیده میتوانید از کارفرما در مراجع اداره کار شکایت و در خواست اعمال ماده 148 قانون کار را نموده و پس از صدور رای اداره کار با مراجعه به تامین اجتماعی در خواست محاسبه مجدد بابت حکم بازنشستگی نمایید

البته روند اجرای این امر شامل زمان وپروسه بلند مدت خواهد بود اما در هر حال قابل انجام میباشد