در سایر توسط
مدت 8 ماه کار کرده ام و کارفرما بیمه ام نکرده و حالا میخواهم اعتراض کنم و شاید بخاطر این، کارفرما  بیرونم کند، در اینصورت باز هم میتوانم بیمه 8 ماهه ام را سابقه ام قرار دهند یا خیر؟؟2_ اگر خودم بیرون بیاییم و دیگر انجا کار نکنم چه، بیمه ام را قبول میکنند و یا خیر؟لطفاً کمک و راهنمایی کنید.ممنونم
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

در صورت استنکاف کارفرما از پرداخت حقوق حقه کاگر ، وی می تواند با مدارک مثبته به ادارات کار مربوطه مراجعه و با پر کردن فرم دادخواست خواهان مطالبات خود شود.