در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
دختری هستم سی ساله،از طرف پدرم بیمه بودم،مراجعه کردم بیمه جهت تمدید دفترچه بیمه خودم گفتن امکان تمدید نیس چون خروج از کفالت، تو سیستم واسه شما وجود داره،سه سال پیش به خاطر مشکلات خانوادگی و در نتیجه شکایت از پدر و برادرم از خانواده ام جدا شدم،مستقل زندگی میکنم ازدواج نکردم و سر کار هم بیمه نیستم لطفا توضیح بدید پدر من چطور خروج از کفالت زده و ایا این حق رو داشته که این کار رو انجام بده؟و ایا خروج از کفالت رو از طریق دادگاه دنبال کرده و نتیجه گرفته‌ ؟  چگونه میتونم دوباره برم تحت پوشش پدرم؟ممنون
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام

پیشنهاد می کنم این تنش رو ادامه ندید. البته در صورتی که امکان بازگشت به خانواده هست، می تونید از پدرتون بخواید که بیمه تون رو هم داشته باشید.

اما خدمات درمانی که تامین اجتماعی به شما برای اینکه تحت تکفل پدرتون هستید ارائه میده رو می تونید با هزینه ناچیز بیمه سلامت بشید. تا خدمات نسبتا مشابه ای رو دریافت کنید. می تونید سوالات مربوطه رو در دسته بندی بیمه سلامت بخونید

همچنین، پیشنهاد می کنم برای پوشش هزینه های بالای امراض خاص، سرطان، ازکارافتادگی و... بیمه عمر و سرمایه گذاری رو در نظر بگیرید. سوالات متدول بیمه عمر رو می تونید در دسته بندی بیمه عمر و سرمایه گذاری بخونید