در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.

من به تازگی مشغول به کار شدم و باید برای بیمه  اقدام کنم. لازمه پدرم برای خروج کفالت من(دختر) اقدام کنه؟

 یا با ثبت نام بیمه، خود به خود از تکفل پدرم خارج میشم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

معمولا با ثبت و ارسال لیست بیمه از طرف کارفرما شما میبایست بطور اتوماتیک از زیرمجموعه پدر خودتون خارج بشید.

اما به جهت اینکه خیال تون راحت باشه با مراجعه به سازمانی که پدر محترم تون از اونجا حقوق بازنشستگی شون رو دریافت میکنن و ارائه شناسنامه و کارت ملی خودتون و پدر محترم تون و نیز لیست بیمه ماه اول تون،میتونین این کار رو ۱۰۰٪ با خیال راحت انجام بدین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام