در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من تحت کفالت و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی پدرم هستم. تازگی قراره سرکار برم و شرکت از من خواسته بستن بیمه پدرم رو باطل کنم تا بتونن من رو وارد لیست بیمه خودشون کنن.

آیا این مساله درسته؟ امکانش هست تا وقتی قرارداد نبستن و بیمه م نکردن بیمه پدرم رو باطل نکنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به بیمه نمودن کارگر خود میباشد. در صورتی که تمایل به اشتغال دارید باید از پوشش بیمه پدر انصراف دهید تا کارفرما بتواند نسبت به واریز حق بیمه شما اقدام نماید.