در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده 15 ماه بیمه اجباری بودم و دفترچه داشتم ، اخیرا از کار خود استعفا داده و بیمه مشاغل آزاد دانشجویی با ذکر دانشجو ( عنوان رشته تحصیلی ) بدون سرانه درمان ( 12% ) برای خودم باز کردم و حق بیمه را تا انتهای سال 97 پرداخت کردم ، آیا من میتوانم با ارائه نامه اشتغال به تحصیل مجدد تحت تکفل پدرم قرار بگیرم و دفترچه بیمه دریافت کنم ؟ لازم به ذکر است که بنده آقا هستم و دفترچه بیمه از محل کارم رو نیز گم کرده ام .

با سپاس از شما
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بله در صورتی که دانشجو باشید میتوانید بیمه مشاغل ازاد رو کنسل کنید وکفالت پدرتان شوید